sábado, 29 de septiembre de 2012

Victòria sanguinàriament chunga

Eren les 20:45 del vespre del dimecres 26 de setembre quan les barretes van arribar a l'espectacular estadi anomenat "B" situat a les afores de Mordor. L'ambient era xungu ja de per si; les barretes prevèien un match exteremadament difícil jutjant pel resultat dels seus rivals en el partit anterior.
Tots dos equips es trobàven amb una plantilla realment escassa, cosa que va causar un ràpid cansament dels jugadors de lluç arrebossat així com dels chunguitos. Per sort, les magnífiques instal·lacions de l'estadi de Mordor B permetien als jugadors refrescar-se en els seus moments de descans.
Del match en sí poc a dir, les barretes van fer un joc força menys complert que en el partit contra la Trempa encara que el resultat indiqui una altra cosa. Partit espectacular en TOTS els sentits de la barreta Heddie Metal, que després de marcar ni més ni menys que 4 gols decideix rematar de cap el què més endavant s'adonaria que era la cella d'un jugador rival en comptes de la pilota, vestint de vermell la (reitero) estupendíssima pista de joc de Mordor B. I és que en joc hi havien molt més que 2 punts, en concret n'hi havien tres: un al cap del Heddie Metal, i dos més a la cella del jugador xungu.
Cap de Heddie Metal després del xoc amb un jugador rival

El partit conclogué 10 - 0 a favors dels Xivarritas, en un partit que ho va tenir tot: emoció, gols, sang, sexe...
Que sigui un avís per la resta d'equips de la Lliga Espatllada de Feungol Amanerat: les barretes són cruixents per fora i tendres per dins, però ténen el cap molt dur i van fort!! Salut!

No hay comentarios:

Publicar un comentario