viernes, 10 de mayo de 2013

Barretes cruspidetes

Xivarritas Pescanova FC 2 - 3 CE Cítrics 

Uiii! Va anar de poc la cosa (almenys va anar de més poc que en l'úlitm partit, cosa no gaire difícil)

Dimecres 8 de maig, a les 9 començà el matx
L'esquadra plateada volia fer una golejada,
els cítrics, de verd, tremolaven, però no del fred (una mica forçada aquesta)
així que l'orgull xivarrita faria el que fos per guanyar la lliga

Després d'aquest obsequi de poesia del nivell dels jocs florals de 4rt de primària, comentarem el que fou un dels partits més trepidants de la temporada.

Els dos equips van començar com unes ratetes al darrere, sobretot nosaltres, no cal negar-ho (vale, únicament nosaltres), i conseqüentment va costar molt obrir el marcador, de manera que més d'un ja pensava que el resultat seria un 0-0. Als mes o menys 20 minuts de joc però, GripauBlau va fer callar les boques anotant un gol que avançava als xivarritas i espremia una mica les llimonetes.

El resultat es va mantenir així, 1-0, una bona estona, degut en part a la bona defensa dels dos equips però sobretot a les meravelloses parades de Ni Oli d'Oliva, que va fer de Bengi Price sense gorra. Durant aquesta estona les sabates dels xivarritas es van descordar soles i es van colar les dues pilotes es van penjar misteriosament (en serio, no ho vam fer expressament...). Quan el joc es va reprendre Ni Oli d'oliva no ho va poder parar tot, amb la qual cosa els cítrics van igualar el partit, 1-1.

Pocs minuts després reapareixia GripauBlau per fer el segon, tornant-se a avançar els xivarritas en una bona combinació amb Xupaloudret, cosa que va fer augmentar l'ego dels dos aixi pim pam.

I res tu, massa llarga i avorrida la crònica (com la bruixa), ens van fotre dos gols més, un va ser un golàs i laltre de xorra i van fer molts pals i parades de tots dos porters (més dels nostres) i el partit es va acabar i ens van guanyar i probablement s'ho van merèixer més que nosaltres però va ser un partit bastant igualat.

Val a dir però que LicordelPol va intentar a les acaballes del partit i amb el resultat 2-3 desfavorable fer una coneguda tècnica de l'afició xivarrita (malauradament coneguda), que consta d'anar a explicarli cosetes al conserge perquè miraculosament el partit s'allargui i puguis empatar. El consergix (es un xiste perquè té bigoti i sembla un gal) aquest cop es va mostrar impassible i va marcar el final amb el seu xiulet tant sexi (pip pip piiiiiiiiip).

Res tu, que la lliga la tenim a la butxaca, només que els cítrics perdin un partit i nosaltres guanyem els dos per mes o menys 30-0 ja conquerim la LEFA, això ja es nostre, visca els xivarritas!!!!

La setmana que ve ens enfrontem a l'AJS que pel que sembla van forts els tiuuussss aviam què passa!



La Màrkina es va fer mal al peuet i es va haver de retirar, deixant els xivarritas amb molts pocs efectius, aquí el veiem queixant-se de dolor.


No hay comentarios:

Publicar un comentario