jueves, 17 de septiembre de 2015


COMENCEM BÉ LA TEMPORADA: DUES MANETES




Sí senyores! TUMÉS RONCERDO torna a ser aquí. El periodista conegut arreu de tot el món per la seva objectivitat escrupulosa (fet que el fa estar al mig de totes les polèmiques) ha tornat per donar guerra i donar una empenta als Xivarritas perquè guanyin la lliga d'una puta vegada i no ho facin els Cítrics asquerosos que tothom sap que estarien fora de la lliga si no fos perquè al sobre amb el que van pagar a la junta directiva hi havien més bitllets. (Ahí lo dejo)

Així doncs em disposo a relatar el partit d'ahir contra la Teranyina:

Veieu la foto de dalt?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

L'heu vist ja, no? Doncs són els gols que els Xivarritas van marcar! Sembla ser que la Teranyina no encara no estava gaire ben teixida i els llucets es van anar colant per tot arreu. GriPau Blau  va fer-ne 4, Ni Oli d'Oliva  en va fer 3, Licor del Polo 1, Carbon Energy 1 més i per finalitzar, Xupalou Dret va arrodonir les dues manetes.
M'agradaria desmentir els rumors que diuen que els Xivarritas van pactar aquests resultats a canvi de l'aval per entrar a disputar la millor competició feungolística del planeta. Simplement és mentida i no és veritat, que vol dir el mateix.

Avui no em vull allargar gaire perquè no. Però un altre dia sí. O potser.

Per acabar dir que Visca la LEFA és amor, com jo, i que estimo a tots els equips i sobretot als Xivarritas així que sort a tothom i bona temporada menys quan jugueu contra els Xivarritas!

No hay comentarios:

Publicar un comentario