jueves, 31 de octubre de 2013

ARRANCA LA TEMPORADA 2013-2014






ARRANCA LA TEMPORADA 2013-2014 (és mentida, ja fa molt que ha arrancat però els xivarritas hem estat una mica absents en el món virtual).

L'any passat, amb el permís de l'Aston, erem l'equip més pesat de la lliga pel que fa als blogs i a les entrades. Aquest any malauradament hem començat amb mal peu en aquest aspecte, i, pel què s'ha vist fins ara en l'aspecte feungolístic també.

Potser ha sigut la falta d'ànim d'en Tumés Roncerdo, potser el gran nivell dels altres equips, que ha augmentat moltissim, o el tractament de càncer d'en Tito Pescanova (que esperem que li vagi el millor possible), però el què és cert és que aquests resultats queden lluny dels de la temporada passada.

Vam començar la temporada amb una victoria contra l'AJS, per 9-0, PERÒ que no enganyin els númerussssss, el partit va estar força igualat fins que al final els Xivarritas van donar un últim cop de gràcia que va augmentar la diferència de gols.

El següent partit va ser contra els trepencs trepatrepa. Ja venia de l'any passat que els enfrontaments entre els dos equips eren molt igualats, i aquest any va tornar a ser així, amb un 5-5. Val a dir, que a falta de 10 minuts pel final els Xivarritas guanyaven 5-2, però els trepencs es deurien fotre alguna ralla de coca o algo que els va espavilar i s'ens van menjar amb patates i ben arrebossadets durant els últims minuts fins a empatar. (sort que el partit no va durar més).

La tercera jornada va ser contra l'Aston Birra. Els jugadors grisos van fer probablement un dels millors partits que s'els recorda, com la temporada passada, quan el nom de Xivarrites era temut a la Tierra Media. Malgrat això les barretes arrebossades es van trobar molts puntets taronja fosforito que els impedien una vegada i una altra marcar gols i que feien que un 98% dels xuts dels Xivarritas no acabessin en gol. L'Aston, per altra banda va aprofitar molt bé les oportunitats que van tenir i van guanyar el partit. Segons informacions a les quals ha tingut accés la junta directiva dels Xivarritas Pescanova FC, abans que comencés la temporada, els jugadors de l'Aston van segrestar a un humà qualsevol i, amb l'objectiu de convertir-lo en el seu porter, el van lligar a una màquina de tortura medieval (aquella que t'estiren moooolt), fins a deixar-lo així:


El van fitxar com a porter, i a veure qui es el guapo que li fa un gol a l'Aston Birra ara. Tumés Roncerdo ha condemnat aquests fets demanant que l'equip taronja sigui castigat severament.

El següent partit va ser contra el Llumillo Niutin, un equip que ha pujat moltíssim el nivell. Els xivarritas eren molts efectius i els lloms no gaires, així que tot semblava pensar que cap al final del partit el cansament jugaria a favor dels peixos. La veritat és que vam guanyar a l'últim minut, va ser xutar, marcar el 6 a 5 i que s'acabés el partit, i estavem més cansats nosaltres que ells. Tenim una hipòtesi que un científic boig ha fet clons de tots els jugadors del llumillo, ja que és l'única cosa que explicaria la força sobrehumana d'aquests. Hi ha qui diu que els xivarritas van anar a parlar amb el conserge perquè s'acabés el partit just després de marcar el gol, però des de l'equip ho desmentim.

Contra els cítrics ens van apallissar, vam jugar fatal i seguim amb la hipòtesi que es dopen. Tumés Roncerdo segueix defensant el "Monicanaranjato", l'únic que explica els resultats que treuen els cítrics, que no paren de guanyar.

I (ja acabo que bé) contra els PFFFFFvoca Júniors, ahir, ens vam endur la victòria. Un altre equip que ha pujat molt el nivell, ja que van empatar contra els Cítrics (sísí, ho heu llegit bé), i contra la Trempa. En un partit molt igualat els Xivarritas es van acabar enduent la victòria, altre cop, com contra la Trepa, patint al final en un partit que tenien bastant ben encaminat. La victòria va ser dedicada al nostre nou porter QueLindo, que va ser víctima d'una conspiració internacional de la CIA, el Mercadona i tots els equips de la Lefa, que al veure que era bo, a l'escalfament li van dislocar l'espatlla (que no hombro) mitjançant microhelicòpters teledirigits (perquè no sap ni ell com cony s'ho va fer, diu que va aixecar el braç i prou). En aquests moments es troba en bon estat, però no podrà jugar fins d'aquí unes 3 setmanes.



Respecte a les noves incorporacions, els Chibarritas (queda lleig així eh jeje) ens hem renovat. Maloe Vera i Madagascàlex s'han convertit en fixes, ja que l'any passat només venien puntualment. Tenim dues noves incorporacions, el porter QueLindo i la jugadora LuQuethadit (bastant agafats pels pèls aquests noms).


I la llista de pitixixis d'aquest any l'encapçala Heddie Metal, que després de la sequera que va tenir a final de temporada ara està a tope petant-ho mogollón i marca molt.

Aquí veiem Heddie Metal (esquerra) disfrutant de la seva ratxa, acompanyat de GripauBlau, pregant a Deunostrusenyor estar una mica més encertat de cara a porteria



No hay comentarios:

Publicar un comentario